Sådan kan du få hjælp fra et inkassofirma

22 October 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Når du kontakter et inkassofirma, så er der mange forskellige løsninger, der kan strikkes sammen. Til din fordel har du selvfølgelig selv styring med, hvor meget eller hvor lidt vil du have deres hjælp til. Derfor kan det også godt svare sig, at du sætter dig godt ind i, hvilke forskellige services de tilbyder. 

For at opridse hvilken hjælp du kan få fra et inkassofirma, så læs endelig med videre. 

Hvordan kan et inkassofirma hjælpe dig? 

For at gøre det helt simpelt, så kan et inkassofirma hjælpe dig med mange forskellige steps i en opkrævning. Det gælder alt fra fakturering, rykkerprocedurer, inkassovarsel m.m. Det vil også sige, at du selv kan tilpasse, hvor du helt vil have hjælp, hvilket også kan afhænge af, hvor svært det har været at opkræve forskellige fakturaer. 

Det kan være en bøvlet fornøjelse, når der skal inddrives fakturaer. Måske har ens kunder glemt de fakturaer, som ligger, eller måske har der været ekstra travlt, så det ikke er blevet skrevet ned. Hvad end årsagen måtte være, så kan det stadig være ubelejligt for modparten, som har ydet et stykke arbejde, der ikke betales for. 

Du kan heldigvis selv undgå hovedpine med, hvordan du skal inddrive ubetalte regninger, når der sættes et inkassofirma på opgaven. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at inkassofirmaet også tager penge for den ydelse, du får af dem. Men det kan være et meget bedre alternativ til, at du slet ikke får dine penge at se. 

Vælg mellem forskellige services hos et inkassofirma

Hvis du dykker mere ned i de enkelte inkassofirmaer, så kan du blive klogere på, hvordan du kan bruge deres hjælp. Der findes nemlig mange forskellige modeller, alt efter hvem du kontakter. Hos nogle opkræves der en procentdel af den faktura, der inddrives. Hos andre opkræves der ikke en procentdel af fakturaerne, men i stedet betaler man et årligt eller månedligt beløb for deres hjælp. 

More articles