Sådan kan du opgradere dit badeværelse

21 October 2021
Steffen Hansen

editorial

Har du et badeværelse, som du synes der trænger til en kærlig hånd? Det er vigtigt, du har et badeværelse der fungerer som det skal, og som ser pænt og nydeligt ud. Hvis du har et badeværelse, som du gerne vil lave en opgradering på, så skal du læse med i dette indlæg. Her vil vi nemlig komme med tre ting, som du kan gøre for at give dit badeværelse en opgradering, uden det kræver en større renovation og skal koste alverden. 

 

 

1. Få renset dine fliser

Når du er i bad, så skal du naturligvis huske at få tørret godt af efterfølgende. Ellers kan det overskydende vand godt sætte sig i fugemassen, der ligger mellem dine klinker. Her kan der godt udvikle sig svamp, der ser grønligt ud og grimt ud i dit badeværelse. Det skal du naturligvis have fjernet. Du kan få bugt med dette, ved at bruge skurecreme. Skurecreme er godt imod skidt og snavs, der sætter sig på dine apparaturer ude i badeværelset. Du kan starte med at bruge almindeligt universalrengøringsmiddel, før du tager brug af skurecremen. Hvis dit snavs ikke er kommet af endnu, så kan du bruge skurecremen. Du kan også bruge klinkerens, der kan få bugt med kalk, der har sat sig på dine klinker. 

 

2. Re-emaljering af dit badekar

Hvis du synes dit badekar har fået en kedelig overflade, hvor almindelig rengøring ikke kan hjælpe, så bør du overveje at få malet en ny emalje på. Det kan give dit badekar et helt nyt look, der ser glansfuldt ud og gør, du får lyst til at tage flere bade, fremfor en tur i bruseren. Med re-emaljering sparer du penge, i stedet for at gå ud og købe et helt nyt badekar. Her kan installationen af det nye badekar også koste dig en del penge. Derfor bør du overveje at give dit badekar en ny emalje. Er du nysgerrig om prisen, så kan du søge på Google på “re-emaljering af badekar pris”, og se hvad det kan komme til at koste dig.

 

3. En ny håndvask

Håndvasken er en af de mest synlige dele af dit badeværelse – så hvorfor ikke opgradere den? Håndvasken på dit badeværelse kan også komme til at se grimt ud. Det er specielt omkring vandhanen, hvor der kan sætte sig en god mængde kalk, der kan være svært at få af. Der er mange muligheder, lige fra en stilfuld håndvask på piedestal til en dobbelt håndvask. Du kan også blot overveje at tilføje en ny vandhane, da dette vil forbedre udseendet af din vask med det samme.

More articles