Sådan kan du spare på dine træpiller i Esbjerg

07 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det skal ikke hedde sig, at vi taler om at spare på træpiller i Esbjerg, fordi jyder angiveligt skulle være nærige, men det er nu engang det geografiske eksempel, som vi bruger i dette tilfælde.

For selvom man kender et godt sted, hvor man kan få gode træpiller, man kan fyre godt med, og hvor de ikke koster alt for meget, så er der jo ingen grund til at fråse.

Nogle gange opdager man nemlig, at man fyrer for meget, så man bør se på, hvor man måske lige kan holde lidt igen eller skrue ned for nogle apparater, man har kørende.

Det er jo meget individuelt fra husstand til husstand, men se efter, om der er noget, som der er tændt, fordi I er vant til det, men hvor man ikke rigtig udnytter det, for så kunne det være på sin plads at skrue ned eller helt slukke apparatet.

træpiller esbjerg

Du kan også spare penge på træpiller i Esbjerg sådan her!

I den forlængelse kan man se på, når det bliver sommer, om man egentlig ikke sagtens kan holde varmen uden at have et eventuelt pillefyr tændt hele tiden, og hvor man ellers kan tage en sweater på en kølig aften.

Vi siger ikke, at man skal til at tage sparekniven frem på den grove måde, men det er værd lige at gennemgå huset for at se, hvor man egentlig har nogle ting og sager, der gør, at man bruger mange træpiller, som man egentlig kunne udfase eller helt afskaffe også.

For mange er det jo blevet en vanesag, at man har så meget varme på, at man tror, man ikke kan klare sig uden, men det handler egentlig bare om, at man vænner sig til, at der er lidt mindre varmt.

Og de små forandringer gør med tiden, at man spare træpiller i Esbjerg.

More articles