Sådan styler du corsager

23 November 2020
Maya Hindsberg

editorial

En corsage er en mere moderne udgave af et korset. De kan fås i rigtig mange variationer, farver, designs og stiltyper. Ja, der er nærmest et til enhver kvinde. Det er dog gældende for dem alle, at de dækker både torso og barm. 

Corsagen vil typisk være udstyret med stivere, som dog er noget mere smidige end dem i korsetter. Det giver en anden bevægelighed og smidighed. De kommer ofte også med aftagelige stopper og har vatterede skåle, så de også kan støtte din barm og holde den på plads, hvis ikke du har skulderstropperne på. 

Style din corsage

Corsager kan være rigtig stilfulde, hvis parret med det rigtige tøj. Det vigtige her er, at du selvfølgelig kan vælge at bruge dem i soveværelset, men hvis du parre din corsage med et par højtaljede bukser og en cardigan, kan det nemt blive et stilfuldt outfit, uden at det bliver for vovet. Der er fordelen også, at du kan smide trøjen og tage et par stilletter på og så er du klar til at tage ud i nattelivet. Fordelen er jo, at du får en flot holdning og barm, og kan vise lidt hud, hvis der f.eks. er gennemsigtigt stof i corsagen, uden rigtig at vise det frem.

Brug det under tøj

Der er selvfølgelig også muligheden for at have andet tøj uden på. Corsager eller korsetter kan nemlig, som meget andet shape wear, være med til at holde maven lidt inde og lægge fokus på den flotte timeglas figur. Det hjælper også med at give en rigtig flot holdning, hvis du har det med at krølle dig lidt sammen, og kan give en vis tryghedsfølelse, hvis du nu engang har en smuk og tætsiddende kjole på. Med en corsage inden under er du sikker på, at alting sidder præcis som det skal, og at du ligner en million.

More articles