Sandwichelementer til facade

14 April 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Et byggeri i beton kræver de helt rette materialer. Betonelementer skal være helt præcis optegnet og udført, så de passer helt optimalt til byggeprojektet og så de har mange års levetid. Man kan få betonelementer til stort set hele bygningen, hvilket gør, at det går hurtigere at bygge. Fremfor hvis man skulle mure det hele op selv. Et af de elementer man ofte bruger i byggeprojekter, er sandwichelementer.

Hvad er et sandwichelement?

Et sandwichelement er den type betonelement, der bruges til bygningens facade. Sådan en facadeløsning kan leveres i mange forskellige overflader og strukturer, alt efter hvordan bygningen skal se ud. I et sandwichelement laves der også udsparinger til døre, vinduer og vvs samt el-indstøbninger, der passer til det pågældende byggeprojekt. Ved at vælge denne type element gøres byggeprojektet ofte mindre tidskrævende. Det er derfor typisk elementer, man bruger til erhvervsbyggeprojekter af f.eks. institutionsbygninger eller større butiksbygninger. 

Køb sandwichelementer hos Praefa 

Praefa har mange års erfaring med at levere betonelementer til et væld af forskellige byggeprojekter. De kan derfor også være behjælpelige med mange slags sandwichelementer i mange forskellige overflader, strukturer, størrelser 

Af overflader og strukturer kan der vælges mellem: Glat, Hardeberg, Gøteborg, Blå søsten, Italiensk granit, Lysit, Bakkesten, Luxovit, Søsten, Jura, Hyporite og Thyborøn. Tykkelser kan være: 26 cm, 30 cm, 33 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 48 cm – hvis andre tykkelser ønskes, kan man aftale det med Praefa. Højder er på maks 3,5 m, og længder tilpasses i forhold til byggeprojektet. Elementerne kan maks. veje 8 tons af hensyn til transporten.  

Skal du bruge andre betonelementer til dit byggeprojekt? Så kan du også få hjælp hos Praefa. De tilbyder både: skillevægselementer, facadeelementer, bagvægselementer mm. 

Læs meget mere om betonelementer hos Praefa her, og find de rette materialer til netop dit byggeprojekt. Praefa kan med mange års ekspertise give dig rådgivning i forhold til, hvad du skal vælge. 

More articles