Send dine medarbejdere på Sharepoint kursus

08 January 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Arbejder du i en virksomhed, hvor vidensdelen er en central del af virksomheden, kan det være en god ide med et sharepoint kursus. Enten for virksomheden generelt eller udvalgte medarbejdere. Sharepoint er et it-værktøj, der fungere lidt som en hjemmeside og det er muligt for div. medarbejdere at lave deres egne undersider, blogs, billederedigering med mere. Det kræver kun et kursus på få timer for at det er muligt, at medarbejderene selv kan arbejde aktivt i sharepoint og det ikke længere er en opgave for en it afdeling eller it medarbejder. Et skræddersyet kursus kunne f.eks laves i samarbejde med 4d.

Læs mere om deres sharepoint kurser på https://www.4d.dk/kurser/office/sharepoint

Der findes 2 udgaver af sharepoint. En udgave der er gratis med begrænsede funktioner, der kan downloades på Microsoft og en betalingsudgave. 

Fordelene ved sharepoint

Ud over at det er et nemt it-værktøj, som det er nemt at lære at kende og bruge, giver det også muligheden for et ensartet udtryk og det er muligt at give de forskellige medarbejder forskellige rettigheder, alt afhængig af hvad de har behov for at kunne se.

Det er muligt at arbejde med og dele i mellem de forskellige medarbejdere og afdelinger 

  • Tekster, billeder, og anden information
  • Forskellige kunde og leverandør registre, oversigter over medarbejder, varekataloger
  • Biblioteker med Word-dokumenter, pdf-filer, artikler og blogs.
  • Data fra eksterne kilder – Det kan være MS Excel, XML, andre websites, mapper m.m.
  • Eksterne Blogs, wikisider, forskellige diskussionsfora, projektstyring m.m.
  • Billedgallerier. Interne men også eksterne billeder.

 

Dette er nogle af de muligheder der kan benyttes efter et kort sharepoint kursus. Det er dog også muligt at arbejde med InfoPath, SharePoint Designer og Visual Studio. Det vil dog kræve mere viden om sharepoint end et kort kursus kan tilbyde. Det er muligt hos 4d.dk at skræddersy et kursus, så det passer til den enkelte virksomheds behov. 

More articles