Ser dit badekar gammelt og slidt ud? Dette kan man gøre ved hul i emalje på badekar

21 October 2021
Kamilla Sonne

editorial

Ser dit badekar gammelt og slidt ud? Er det skæmmet af skrammer, ridser og måske endda huller i emaljen?

Overfladen på badekar kaldes på fagsprog for emaljen. Det er en utrolig hårdfør overflade, som kan holde til meget.

Dog er den ikke uforgængelig, og efter mange års brug kan man risikere, at der kommer hul i emaljen på badekarret. Står du med et hul i emalje på badekar, har du måske spekuleret på, hvad man kan gøre ved det, eller om du skal købe et helt nyt badekar.

De gode nyheder er, at man sagtens kan reparere et hul i emaljen på badekarret. Det kræver blot, at man har den rigtige viden og erfaring til at udføre reparationen.

Ikke et gør-det-selv-projekt

Netop fordi emaljen på et badekar er så unik i sin opbygning, kan man ikke bruge almindelig maling eller lak til at reparere et hul i emaljen.

I stedet bliver man nødt til at renovere badekarret ved at re-emaljere det. Det er en lidt kompliceret proces i flere steps, som kræver stor viden og erfaring på området.

At reparere et hul i emalje badekar er derfor ikke et gør-det-selv-projekt, men derimod noget som man bør indhente professionel hjælp til.

Men hvad koster det egentlig, hvis man skal gøre det?

Prisen på reparation af hul i emalje i badekar

Det er ikke muligt at give en helt konkret pris på, hvad det koster at reparere et hul i emaljen på badekar. Det er nemlig afhængigt af selve badekarret og den stand, det er i nu.

Dog vil man som regel regne med en pris på mellem 6.000 og 10.000 kr. Du kan dog ved at tage kontakt få et uforpligtende og helt gratis bud på, hvad det vil koste i netop din situation.

Klik her for at læse mere og indhente en konkret pris i dag.

More articles