Sexlegetøj egner sig stadig til kønnet

16 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vores rubrik her skal måske uddybes lidt for at give lidt mening, for det er jo klart, at sexlegetøj er lavet til at give nydelse til kønnet, også selv hvis lysten drejer sig om smerte, der for nogle kan være lystigt.

Læs mere her om sexlegetøj og lyster og find spændende produkter i den afart.

Men i vores moderne tid er folk gået hen og blevet nogle, der udsletter de kønsopfattelser de har af dem selv, og det må man selvfølgelig respektere, men det er ikke ensbetydende med, at man så også kan slette kroppens opfattelse af sig selv.

Medmindre man er en buddhistisk munk med utrolig stærk tankekraft, så er det ikke bare sådan lige til at sige til ens krop, at den skal have en anden opfattelse af sig selv, fordi man bevidst har fået en anden indstilling til sig selv.

Ens krop fungerer per automatik, og den er indstillet fra naturens side til at overleve og klare sig efter, hvordan dens køn er baseret på fra naturens side, da vi rent biologisk er sat her for at formere os.

Og for at formere os skal to mennesker af forskelligt køn finde sammen og have lyst til hinanden, så de sætter børn i verden – og man har stadig brug for befrugtning og noget at befrugte for at kunne få arten til at fordele sig og blive større.

Men det skal jo stadig komme af tiltrækning mellem to forskellige køn, men tiltrækningen kan man benægte eller være født med andre tilbøjeligheder, men det er så ikke ensbetydende med, at sex bliver opfattet på en bestemt måde.

Hvis sex skal føles behageligt og rart, så må følelserne og oplevelsen af at blive stimuleret også være derefter, og det er her, at sexlegetøjet går ind og påvirker kønnet, som det er beregnet til – og den skals kan der ikke ændres ved.

More articles