Skab balance i dit liv med hjælp fra en psykolog

03 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

De fleste af os oplever kriser på vores vej gennem livet. I mange tilfælde kommer vi selv op af hullet igen efter en periode med stress, sorg eller depression. Men i mindst lige så mange tilfælde kan der være brug for en hjælpende hånd. Og en sådan kan du få gennem terapi hos en dygtig psykolog.

Lad en psykolog hjælpe dig når livet gør ondt

Når altid synes at være gået i hårdknude, og du ikke an se noget lys for enden af tunnelen, er der til alt held hjælp at hente hos en psykolog.

psykolog

Hos en psykolog kan du snakke om alt det der går dig på, og ikke være bange for at blive dømt eller for at dine problemer bagatelliseres. Du får mulighed for at sætte ord på dine følelser og dermed få dem frem i lyset. Og gennem samtaler med en professionel psykolog vil du hurtigt kunne finde fodfæste i tilværelsen på ny.

Hvor finder jeg de bedste psykologer i Odense?

Hvis du er på jagt efter en dygtig autoriseret psykolog i nærheden af din bopæl i Odense kan du med stor fordel vælge Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann er autoriseret psykolog og har mange års erfaring inden for området.

Hos Jens Henrik Thormann er du garanteret en super professionel psykolog behandling med udgangspunkt i netop din personlige fortælling. Jens Henrik Thormann har gennem tiden hjulpet såvel indviduelle personer som par og familier med at finde en bedre balance i tilværelsen.

Autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann har sin kompetence fra sin uddannelse og fra sit virke som psykolog i mange forskellige professionelle sammenhænge. Du vil ikke fortryde at du valgte Jens Henrik Thormann som din psykolog. Du kan læse mere om Jens Henrik Thormann, og booke tid til din første psykolog samtale, på hjemmesiden psykologpraksis-odense.dk.

More articles