Skab det ultimative blikfang med facadeskilte

06 November 2019
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er i besiddelse af en forretning, som har en fysisk afdeling – for eksempel en butik, en salon eller en restauration – bør du sørge for, at din udendørs skiltning er optimal. Konkurrencen er hård blandt denne type forretninger, og uanset om du skal tiltrække kunder til din butik eller klienter til din klinik eller praksis – eller måske gæster til din café restaurant eller beværtning – er det vigtigt, at du sørger for at skille dig ud. Ellers kommer din forretning til at drukne i det store udbud af konkurrerende virksomheder, og dine kunder – nuværende som potentielle – vil gå til anden side.

Man kan faktisk godt sige, at din skiltning har direkte effekt på din bundlinje, og at kvaliteten af din markedsføring i det fysiske rum er direkte proportional med din omsætning.

Hvordan gør jeg min forretning mere synlig?

Noget af det første, man lægger mærke til på en fysisk forretning – uanset om denne befinder sig på en befærdet gade eller i et travlt butiks center – er facaden. Derfor er et flot og tydeligt facadeskilt en nødvendighed, hvis du ønsker at profilere dig visuelt.

Et vel udført facadeskilt er andet og mere end en angivelse af din virksomheds navn. Det sender også et tydeligt signal til dit publikum om hvem og hvad der gemmer sig bag facaden, nemlig en virksomhed, som tager sig selv og kunderne alvorligt. Du kan eventuelt selv gå en tur ned gennem et butiksstrøg og foretage din egen vurdering af de enkelte butikker, barer eller restauranter på baggrund af deres facadeskilt. Så vil du hurtigt opdage hvad der virker appellerende – og hvad der ikke gør.

Få professionel hjælp til dit facadeskilt hos NordikSIGN

Uanset hvor i Danmark din forretning er beliggende, kan du få hjælp til såvel udformning som fremstilling, levering og montering af facadeskilt hos NordikSIGN. Du kan læse mere på nordiksign.dk

More articles