Skab din helt egen verden med fototapet!

23 september 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Om du så er lille, ung, et sted imellem eller endda voksen, så er det rart at kunne have sig et afluk, hvor man kan søge hen og være i fred for andre, få tankerne væk og måske fordybe sig i noget interessant eller bare koble helt fra.

Børn kan lide at have deres egne værelser at lege i, teenagere vil gerne være alene på deres værelser, og de voksne trænger især til et afbræk, når dagen er ved at være omme, og der har været meget at tage sig til.

Men det kan være svært at få engageret sig i denne fordybelse, meditation eller verden, hvis omgivelserne minder en om dagligdagen eller arbejdet, som man skal tage sig til.

En løsning er at dække ens rum eller bare en væg eller to til med vægtapet.

Kreer særlige omgivelser med fototapet

Hvem af os har ikke prøvet at købe en plakat og ønsket, at den var større og fyldte hele væggen med motivet, men i stedet ender den med at falme ind blandt alt det andet, som der er på ens væg, eller den anonyme baggrund ender med at overtage fokus.

Så overvejer man måske, at man kunne sætte en overhead-projektor på, hvor man så kan tegne et motiv på væggen efter de streger.

Men den slags tager tid, og det tager endnu længere tid at få af, hvorfor man enten skal hen at renovere hel væggen eller sætte – netop – tapet op.

Hvorfor ikke tage det forud og benytte sig af flotte fototapeter, hvor du kan vælge et flot motiv eller måske få valgt dit eget, så du kan dekorere hele væggen eller lokalet med det?

Så kan du vende kroppen over mod den væg, dæmpe belysningen, og pludselig befinder du dig i den verden, du kan stikke lidt af i, og du vil være klar på dagens udfordringer senere.

Flere Nyheder