Skab stemning og atmosfære med lækkert fototapet

24 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du altid ønsket dig en lækker New Yorker væg med rå, blotlagte mursten – men er din bolig bygget op i beton? Eller vil du gerne bringe naturen lidt tættere på dine gemakker uden at skulle ud og investere i en plante væg? Så kan du overveje smart og realistisk fototapet.

Med fototapet kan du skabe en illusion om en murstensvæg, en smuk solnedgang over en tropisk sandstrand, eller måske en solbeskinnet sommereng eller en duftende bøgeskov ved forårstide. Kun fantasien sætter grænser når du skal vælge det rette fototapet til din bolig. Du kan omdanne dit hobby eller tv rum til et kendt fodbold stadium, eller trylle stuen om til en jazz klub i 30’ernes New York.

Dit hesteglade barn kan få smukke dansende ponyer på værelsets endevæg, så han eller hun kan kigge på dem inden hun skal sove. Og er barnet mere til superhelte finder du alt fra Marvel og DCs universer i fototapet versionen – perfekt til det sjove og hyggelige barneværelse.

Bliver fototapet ikke hurtigt grimt og kedeligt?

Måske tænker du med gru tilbage på firsernes fototapet, som for det første kun kunne fås i ganske få varianter og for det andet holdt en meget ringe kvalitet. Nu om stunder er fototapet i en helt anden liga når det handler om kvalitet såvel når det angår papiret som når det handler om farve ægtheden.

Samtidig kan du få et langt større udvalg af lækkert fototapet – og du kan faktisk få det rigtig billigt. Den gode papir kvalitet gør at du sagtens selv kan opsætte fototapet og ikke har brug for hjælp fra en professionel maler eller tapetserer. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel blot en enkelt væg med flot og spændende fototapet kan gøre for et rum. Og så behøver fototapet i høj kvalitet ikke at koste en formue.

Du kan finde billigt fototapet på sohu-shop.dk

More articles