Speciallavet møbler skaber unikke hjem

06 October 2021
Mette Nielsen

editorial

Der skal ikke meget til for at få dit hjem til at løfte sig fra almindeligt til noget unikt – det handler om at finde få gode møbler eller interiørgenstande, som kan sætte scenen for resten af boligens indretning.

Det er ikke de dyre designervarer, det unikke køleskab eller den eksklusive vase, som alene gør din indretning unik. Faktisk kan alt det være ligegyldigt, hvis ikke du forstår, at god indretning skabes ved et personligt udtryk, som brænder igennem alle de almindelig møbler og indretningselementer, som de fleste af os indretter os med.

Det kan være svært at regne ud, hvad der gør ét hjem til indbydende og hyggeligt, hvor et andet er sterilt og kønsløst, selvom begge hjem har mange af de samme indretningselementer – men her handler det om at se udover sofaen og spisebordet fra kædebutikken og se nærmere på detaljerne. 

Gør et godt køb

Når du skal indrette dig på en indbydende måde, så skal du have din personlighed i spil. Man må gerne kunne se, hvilket menneske der bor i boligen – hvilke farver kan du lide, hvilke materialer er vigtige for dig, har du en favoritdesigner eller en form eller særlige tekstiler, du holder af. Alt det skal du indrette dig med, og så skal du udvælge få gode ting, du enten køber brugt, laver selv eller får lavet ude i byen. Udvælge noget som ingen andre har.

Her er det blevet meget populært at få en snedker til at lave særlige løsninger til dit hjem. Det kan være en bænk i din entré, eller skabe i soveværelset eller sågar plankeborde, der har et eller andet over sig, du ikke kan købe i en kædebutik. Det er med til at skabe sjæl i din bolig, og det vil understøtte alle de andre genstande du bor med.

Hvis du drømmer om at få en snedker til at lave noget for dig, kan du eksempelvis kigge nærmere her – du kan købe dit plankebord her.

More articles