Stærkere samarbejde med Sharepoint kurser

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Arbejder du, eller søger du arbejde i, en større moderne organisation eller virksomhed, som anvender Microsoft SharePoint? Så gør du klogt i at sætte dig ind i hvorledes denne applikation hænger sammen.

Hvad er Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint er en samarbejdsplatform, som anvendes vidt og bredt i virksomheder og organisationer over hele verden. Microsoft SharePoint er web baseret, og benytter sig ofte af en cloud løsning når det handler om lagring af data og dokumenter.

Dengang Microsoft SharePoint blev udviklet omkring år 2001 var det primært med det formål at fungere som dokument håndterings og lagrings system. Men efterhånden har Microsoft SharePoint fået mange andre features, som gør applikationen særdeles versatil. Blandt andet integrerer Microsoft SharePoint gnidningsfrit med Microsoft Office og applikationerne i Microsoft Office pakken, her under Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint.

Idet Microsoft SharePoint i høj grad er nemt at tilpasse i kraft af sin høje konfigurerbarhed, kan applikationen sættes op på et uendeligt antal måder, således kan du altid få en Microsoft SharePoint konfiguration, som passer præcist til din virksomhed og arbejdsgangene heri. Med over 190 millioner brugere fordelt på 200.000 kundeorganisationer over hele kloden er Microsoft SharePoint den mest populære platform af sin art – og der er intet, der tyder på, at succesen ikke skulle fortsætte i mange år.

Bliv skarpere på opsætning og anvendelse af Microsoft SharePoint med et kursus

Derfor er det en god idé at sætte sig ind i Microsoft SharePoint, hvis man ønsker at arbejde som eksempelvis system administrator eller infrastruktur medarbejder i en virksomhed, som benytter sig af denne platform. Hos 4D finder du et bredt udvalg af Microsoft SharePoint kurser, rettet mod alle niveauer af anvendelse fra det grundlæggende kursus over det avancerede og til de mere specialiserede.

Hvis du er i tvivl om hvilket Microsoft SharePoint kursus du skal vælge, kan du kontakte 4D på https://www.4d.dk/kurser/office/sharepoint 

More articles