Staldbyggeri i Danmark

28 January 2022
Steffen Pedersen

editorial

Det kan være at du mangler et sted til heste eller andre dyr til din gård, så er det en stald du skal have bygget dig. Stalde kan fås i mange størrelser og varianter, du skal nok have et efter dine behov. I denne artikel vil vi komme ind under hvordan du kan få bygget din stald og hvor meget det koster.

staldbyggeri

Hvem bygger staldene?

Det er typisk forskellige fagmænd der samarbejder om at få bygget det præcis efter dine behov. Det er mest tømrer som udfører den største del af arbejdet, men ud over det skal det også lægges gulv, tag og andet som gør at folk med andre kompetencer også skal ind over for at det kan blive et færdigt projekt. Elektrikere skal også være tilstede til at sætte strøm til eller trække det fra andre nuværende bygninger. 

Hvordan finder jeg nogen til at bygge det for mig?

Du kan på mange måder finde nogen der kan leve op til netop dine behov. Det er lettest hvis man starter med at søge på internettet efter nogen der kan udfører dette stykke arbejde. Man skal gerne plotte sit eget område ind for at finde nogen der er tæt beliggende på dig. Der vil ofte være en projektleder som du har kontakt med for at i kan finde ud af den bedste løsning for dig, det varierer meget i forhold til størrelse og hvad du har krav på indgår i byggeriet, derfor er det væsentligt at i har en dybdegående snak før det starter på projektet.

Hvad koster det så?

Jamen prisen kan variere meget i forhold til størrelse og meget mere, men det koster omkring 5-8 millioner plus, minus alt det du gerne vil have indført i stalden, den bedste måde at finde ud af det på er ved at kontakte en for vejledning ellers kan du også benytte dette link: http://www.kristianhansenaps.dk/ 

More articles