Tag på sprogrejse og lær et nyt sprog

17 March 2020
Lotte Hindsberg

editorial

I dag er gode sprogkundskaber endnu mere vigtig end tidligere da vi bliver mere og mere internationale og går du i skole vil meget undervisning enten foregå på et fremmedsprog eller også er undervisningsmaterialet ikke oversat til dansk. En af de måder man kan blive bedre til sprog er at tage på sprogrejser. Alle kan uanset alder kan tage på sprogrejser og enten lære et nyt sprog eller blive bedre til et du allerede kan. Du kan selv bestemme hvor længe du vil være væk. Det kan være alt fra 2 – 6 uger. Da det ikke har nogen betydning hvor gammel du er, kan du selv vælge hvornår det passer ind i dit liv at lære noget nyt. Mange ældre vælger f.eks. at flytte til udlandet, når de er blevet pensionister og her er det en god ide at have et minimum af kendskab til sproget.

Tag på sprogskole

En sprogrejse inkludere et ophold på en sprogskole, hvor du af dygtige lærer får undervisning på nøjagtig det niveau, der passer dig. Fordelen ved en sprogskole er, at du samtidig med at du lærer en nyt sprog også lærer en masse nye mennesker at kende og har mulighed for at danne nye venskaber for livet. Du kan vælge at bo på kollegie sammen med de andre studerende eller du kan vælge at bo hos en lokal værtsfamilie. Efter et ophold på skolen kan opholdet kombineres med en rejse rundt i landet og dermed afprøve det du netop har lært.

Derfor er gode sprogkundskaber så vigtige

Som tidligere nævnt er gode sprogkundskaber vigtige i dag. Meget undervisning foregår på engelsk og meget materiale er på engelsk. Det betyder at du allerede fra du går i folkeskolen bør fokusere på at få gode sprogkundskaber, da det kan påvirke dine muligheder for at få din ønskeuddannelse på et senere tidspunkt. 

More articles