Tips til at vælge den rette el-installatør i Århus

06 November 2020
Silje Hansen
image

editorial

En el-installatør i dag kan hjælpe med at løse forskellige former for el-arbejde i hjemmet og for en virksomhed. En el-installatør har en beskyttet titel i Danmark, da der er lovkrav om, at visse opgaver kun må udføres af en autoriseret el-installatør. Det kommer af, at der er særlige standarder for det el-arbejde, der bliver udført i de danske hjem. Det er blandt andet standarder for sikkerheden af resultatet, hvis der skulle opstå en skade. 

Derfor er det vigtigt, at du vælger en autoriseret el-installatør, når du skal have hjælp til at udføre en el-opgave. Hvis du vælger en bekendt eller anden fagmand til at løse en opgave, som kun en autoriseret el-installatør må udføre, kan det betyde, at forsikringsselskabet ikke dækker skaderne. Arbejdet vil nemlig blive betragtet som en ulovlig installation. 

Vælg den rette el-installatør ud fra følgende faktorer

Når du skal vælge en el-installatør er det vigtigt at bruge ekstra tid på at undersøge markedet. Der er som udgangspunkt flere at vælge imellem, hvorfor det kan være en jungle at navigere rundt i for de fleste. Generelt er standarden høj, men der vil stadig være forskel på det håndværk, der bliver udført, samt hvad prisen vil være for at hyre de forskellige el-installatører på markedet. 

Derfor er det en god indikation at gå efter en el-installatør, der er lokalt fra den by eller område du selv er fra. Her kan du vælge en el-installatør ud fra deres speciale, erfaring eller kundetilfredshed. Det er tre gode indikationer på, at du får leveret et godt resultat. 

Find en kompetent el-installatør til opgaven

Er du i tvivl om, hvilken el-installatør du skal vælge til din aktuelle opgave? Så kan du med fordel vælge rosborg.dk. Her får du en kompetent og pålidelig el-installatør til en konkurrencedygtig pris. 

More articles