Trænger dine gulve til en kærlig hånd? Få udført en gulvafslibning

15 April 2019
Kamilla Sonne

editorial

Det giver sig selv, at gulve bliver slidt med tiden. De bliver udsat for meget i form af møbler, menneskeføder og sommetider dyrepoter. Er man komme til at tabe eller spilde ting på gulvet, kan det også være, at det har efterladt mærker og tydelige ridser. Derudover bliver behandlingen af gulvet også langsomt slidt af, hvilket gør, at gulvet mister sin glans og farve over tid. Et flot gulv gør overraskende meget for dit hjem og kan være afgørende for, hvordan et rum bliver opfattet. Heldigvis kan en gulvafslibning af dit gamle gulv være nok til at få det til at se ud som nyt igen.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

Som det ligger i ordet, går en gulvafslibning ud på, at man sliber det øverste lag af gulvet af. På den måde bliver synlige ridser og mærker i gulvets overflade fjernet. Derefter kommer man ned til det næste lag af træet, som er åbent og modtageligt overfor en ekstra behandling. Uanset om man vælger at behandle med sæbe, lak eller olie efter en gulvafslibning, vil man opnå et resultat, der ser ud som nyt. Selvom dit gulv virker meget slidt, er det altså langt fra nødvendigt at skulle lægge et helt nyt gulv – en gulvafslibning er en både billigere og smartere løsning.

Få professionel hjælp til afslibningen

Man kan godt forsøge at afslibe sine gulve selv, men hvis man vil have garanti for et godt resultat, er det smart at få professionel hjælp til opgaven. Ved at vælge en erfaren fagmand minimerer man risikoen for, at noget går galt, og gulvet bliver ødelagt. Hvis du overvejer at få udført en gulvafslibning i Nordsjælland, kan du læse mere om behandlingen på https://gkservice.dk/gulvafslibning-nordsjaelland/ og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. Det er første skridt i retning af smukke gulve, der ser ud som nye.

More articles