Tre former for rejser, hvor du kan dyrke din passion

17 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når vi danskere tager ud at rejse, tager vi ofte bare af sted for at få noget sol eller se seværdighederne der, hvor vi er. Men hvorfor ikke dyrke din passion, mens du er ude at rejse? Dermed kan du få et helt andet indblik i, hvordan den bliver dyrket andre steder – samtidig med at du har mulighed for at møde de lokale.

Her kommer vi med tre bud på passioner, du kan dyrke, mens du er ude at rejse. 

1. Se fodbold på ferien

Er du en passioneret fodboldfan, må du ikke snyde dig selv for oplevelsen af at se nogle af de bedste fodboldhold i Europa spille på hjemmebane. Det er noget helt andet at opleve suset på stadion end at sidde derhjemme foran fjernsynet. Derfor er det oplagt for dig at gøre. Du kan for eksempel se FC Barcelona spille på Camp Nou. 

En nem måde for dig at arrangere en fodboldrejse er, at du kontakter fodboldpakker.dk. De har  specialiseret sig i at arrangere pakkerejser med billetter til fodboldkampe inkluderet. Du kan vælge mellem at se en, to eller tre kampe på din tur. 

2. Tag ud at ride

Er du vild med at ride, kan du også gøre det på din ferie. Der er mange steder, hvor du kan komme på endags- eller flerdagsture. Ridning er en god måde for dig at opleve et lands natur. Vil du på rideferie i Europa, kan du for eksempel tage til Island eller Bulgarien. 

3. Lær at lave mad

Er du en passioneret kok, skal du selvfølgelig have det lokale køkken helt ind under huden. Er det ikke nok for dig at smage på maden på restauranterne, kan du tage på et madlavningskursus. Det tilbydes i dag på mange turistdestinationer. Du kan vælge et kursus, der bare varer en enkelt dag eller vælge et over flere dage. 

More articles