Tryg og sikker ved boligkøbet med boligadvokat

07 March 2018
Astrid Pedersen

editorial

Markedet for ejer- og andelsboliger kan af og til virke uoverskueligt for menigmand. Ud over det, at det er vigtigt at sætte sig ind i hvordan man rent økonomisk er stillet, hvis man vælger at investere i fast ejendom – for eksempel et hus, en ejerlejlighed eller en andelslejlighed – er der også et utal af formalia og procedurer forbundet med køb af bolig. Disse procedurer skal følges til punkt og prikke – og det er vigtigt at være bevidst om, hvornår en underskrift på en slutseddel eller købsaftale er bindende, så man undgår, at fælden klapper, uden at man har sat sig grundigt ind i sagerne. Så risikerer man nemlig, at der pludselig opstår grimme overraskelser, som kan have negativ indflydelse på din fremtidige økonomi – enten fordi udgifterne til boligen vil stige, for eksempel som følge af fælles projekter i ejendommen eller usikre andelslån, eller fordi boligens værdi vil falde, fordi det pludselig viser sig, at der skal opføres etageejendomme, som stjæler lys og udsigt, og dermed gør indhug i boligens herlighedsværdi.

Bliv forberedt på boligkøb med en boligadvokat

Når du skal ud og investere i dit nye hjem, er det derfor vigtigt, at du enten selv er virkelig godt forberedt – eller alternativt har allieret dig med en dygtig boligadvokat, som på baggrund af årelang erfaring og ekspertise hurtigt kan sætte sig ind i detaljerne omkring din bolighandel, og danne sig et professionelt overblik over mulige forhold, som kunne påvirke din beslutning. Med en boligadvokat har du vished for, at du vil kunne træffe din beslutning om køb af bolig på et oplyst grundlag. Boligadvokaten vil advisere dig om mulige mangler i dokumentationen, og samtidig hjælpe dig med alt fra advokatforbehold til den endelige udfærdigelse af skøde samt tinglysning af samme.

Find din boligadvokat hos eboligadvokat.dk – boligadvokater til gennemskuelige og konkurrencedygtige priser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

More articles