Udskift selv din iPhone 8 skærm

12 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er en af de mange som købte en iPhone 8 lige da den kom frem og stadig har glæde af den ønsker du sikkert ikke at købe ny smartphone lige foreløbig.

Der er ingen grund til at skifte en iPhone 8 ud hvis den stadig virker og kan det den skal kunne. Nye iPhones er dyre – og hvorfor bruge penge på en ny telefon når den gamle stadig virker upåklageligt?

Hjælp jeg har smadret skærmen på min iPhone 8 – hvad skal jeg gøre?

Det kan selvfølgelig sagtens være at du er uheldig og taber din iPhone 8 ned på et hårdt underlag. Det kan for eksempel være et flise belagt badeværelses gulv, en asfalteret vej, eller et beton gulv. Det er de færreste smartphones som slipper uskadte fra et sådant fald, selv fra meget lav højde.

iphone 8 skærm

Er du heldig vil frontglasset udelukkende krakelere ude i hjørnerne eller i siden – og så vil du stadig kunne bruge din telefon selv om det er ærgerligt at skærmen har fået revner. Men i mange tilfælde vil hele skærmen på din iPhone 8 splintres i en grad så du ikke kan komme til at bruge displayet. Du mister adgang til dine apps, og til de mest anvendte funktioner. Og så er gode råd dyre.

Du kan selv reparere din iPhone 8 skærm

Det er nemlig så dyrt at sende sin iPhone 8 telefon til reparation på et autoriseret værksted at det langt bedre kan betale sig at købe en ny. Derfor kan det godt se sort ud når man står med en ødelagt iPhone 8 skærm. Men faktisk er hjælpen nærmere end du måske går rundt og tror.

Hos Phone-Parts.dk kan du købe alt hvad du skal bruge for selv at udskifte frontglasset på din iPhone 8, både værktøj, nyt glas, og øvrige dele. Klik ind og læs mere på Phone-Parts.dk

More articles