Usynlig og komfortabel retning af tænder med Invisalign

27 december 2020
Astrid Pedersen
image

editorial

Går du og drømmer om et smukt smil med lige og regelmæssige tænder? Så kan du med fordel overveje tandretning med Invisalign – den usynlige tandbøjle.

Hvordan foregår tandretning med Invisalign skinner?

I modsætning til fordums tiders tandretning, som primært foregik med fast monterede tandbøjler kan du med Invisalign få rettet dine tænder med tynde, udtagelige plastik skinner. Denne metode giver faktisk mindst lige så smukke resultater som konventionel tandretning og er en del mere behagelig og æstetisk mens den står på.

Når du konsulterer en tandlæge med henblik på tandretning med Invisalign får du først taget et aftryk eller en 3D scanning af dine tænder. Aftryk eller scannings billede bliver her efter omdannet til en virtuel model af din mund, som tandlægen så kan ændre således at den afspejler det ønskede resultat.

Hernæst bliver de nødvendige Invisalign skinner støbt i plastik. Ideen er at du ifører dig dine Invisalign skinner hver dag og har dem siddende i cirka 22 timer i døgnet, så tænderne gradvist rettes på plads. Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal børste tænder eller spise, og du kan rense dine Invisalign skinner efter behov.

Invisalign skinnerne skiftes ud hver 14 dag. Du vil mærke at dit nye sæt Invisalign skinner er en del strammere end det foregående, men gradvis bliver mere behageligt i takt med at dine tænder rykker sig.

Hvor kan jeg få Invisalign tandretning i København?

Hvis du er bosiddende i København kan du kontakte tandklinikken You Smile I Smile. Hos You Smile I Smile, som er specialister inden for retning af tænder, kan du få en gratis konsultation inklusive forundersøgelse med henblik på tandretning med Invisalign. Når du vælger You Smile I Smile som din Invisalign tandklinik i København er du garanteret en personlig og professionel behandling book til på yousmileismile.dk

Flere Nyheder