Vælg en boligadvokat, der er gratis, hvis du ikke køber

08 March 2018
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det kan virke næsten uoverskueligt at skulle til at købe en bolig, fordi du ved, at lige så snart du går i gang med processen, vil pengene begynde at fosse ud af din konto. Der skal betales penge til tinglysning, byggesagkyndig, forsikring, flyttemænd, reparationer og ikke mindst boligadvokater. Men der er nogle steder, hvor du kan spare. Det kan være med til at gøre, at det ikke bliver helt så dyrt for dig. 

For eksempel er der mange boligadvokater, der giver dig mulighed for at få dine papirer igennem, uden at du betaler noget for det. Hvis de finder frem til, at der er noget galt med boligen, som gør, at du ikke vil købe, skal du ikke betale dem nogen penge. Hvis der ikke er noget galt – eller i hvert fald ikke er noget galt, som afskrækker dig fra at købe – betaler du dem for den ydelse, de har givet dig. Det er altså en god ide, at du får en boligadvokat på som noget af det første, når du har fundet en bolig, som du er interesseret i. Det kan spare dig for mange penge fremadrettet. 

Et af de advokatfirmaer, der tilbyder, at du kun skal betale, hvis du køber, er eboligadvokat.dk. De har mange års erfaring med at hjælpe potentielle købere og kan derfor hurtigt finde frem til de problemer, der måtte være ved din bolig. De har nogle meget lave priser for køb af både andelsbolig og ejerbolig, hvilket gør, at det ikke behøver at være en kæmpe post på dit budget. Er du interesseret i at vide mere om deres priser, kan du læse mere på eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser

Det er altid en god ide, at du undersøger flere forskellige firmaer for at se, hvordan du kan finde frem til den billigste og bedste pris på en boligadvokat. 

 

More articles