Vælg en kompetent leverandør til sammenstøbning af betonelementer

31 January 2021
Silje Hansen

editorial

Beton er et materiale, der er utrolig populært at bygge med for tiden. Det er både et slidstærkt materiale, der kan holde i mange år frem, samtidig med at det er let at vedligeholde med tiden. De fleste vælger også betonelementer, da du kan lave få fremstillet materialer efter de præcise mål som du skal bruge til byggeprojektet, og fordi det er et prisbilligt materiale sammenlignet med mange andre byggeelementer. 

Hvis du derfor står og skal finde en leverandør af betonelementer, kan med fordel læse med her. I denne artikel hjælper vi dig med, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde den rette leverandør af betonelementer.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en leverandør af betonelementer?

Der findes i dag en række af virksomheder i Danmark og udlandet som lever af at sammenstøbe betonelementer til forskellige byggeprojekter. Der er sjældent en opgave der er for lille eller stor nok til, at du kan få professionel hjælp. Her er kunsten at udvælge den rette leverandør, så byggeprocessen glider samtidig med at du får et godt materiale at bygge med. 

Vi anbefaler, at du vælger en leverandør i Danmark, da du generelt kan forvente en høj kvalitet af arbejdet. Det vil formentligt derfor også være en smule dyre end i udlandet, men til gengæld er du tættere på leverandøren. Det giver dig mulighed for at følge tættere med i processen. 

Det er klart en fordel at vælge en leverandør, hvor du kan få trykprøver af mørtlen. Det giver dig et bedre grundlag at træffe dine beslutninger ud fra. Herudover bør du vælge en leverandør der er medlem af Dansk Byggeri og ikontrol. Det er din garanti for det færdige produkt, hvis der skulle opstå fejl eller skader. 

Hvilken leverandør skal du vælge?

Hvis du udelukkende går efter en leverandør med erfaring, som er kompetent, pålidelig og prisbillig, kan vi varmt anbefale https://www.servicepatruljen.dk/ydelser/sammenstobning-af-betonelementer.

More articles