Vær beredt til at købe dine næste vinyl

27 October 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke kun fordi, at man måske skal købe en vinyl, der udkommer i begrænset oplag, som man er nødt til at sikre til ens samling, så man ikke skal hen at købe den i dyre domme brugt senere, hvor den går hen og bliver endnu mere sjælden, fordi den er svær at få fat i.

Det er også lige så meget fordi, at man er så stor fan, at man er nødt til at sikre sig, at man er blandt de første til at få fat i den nyeste udgivelse, fordi det betyder noget for en at være blandt de første.

Der er desværre ikke så mange forretninger, der sælger vinyler, som man så tidligere, men de findes heldigvis endnu.

Derfor kan det dog alligevel være på sin plads at høre hos forhandleren, om det er en given LP/vinyl, som vedkommende får hjem, så man kan købe den i god tid.

Man er hurtigt ude for at købe den vinyl

Nogle gange kan man forudbestille den kommende vinyl, fordi man følger kunstneren så meget, at man bare ved, hvornår der kommer nyt fra dem.

Det er fra kunstneren, at man får den viden først, men man skal stadig via en forhandler for at få fat i den givne vinyl, så man kan forhøre sig ad, om butikken får den hjem, så man kan sikre sig den i god tid.

Så kan man nemlig skrive sig op til den hurtigt, så man er sikker på at få den til udgivelsesdato – og måske endda før.

I den sammenhæng får man måske netop den sjælden udgivelse, som der er autografer på og måske smidt lidt merchandise med som en bonus.

Sådan gør rigtige fans, og hvis man vil være en del af den ægte fankultur, så er det sådan, man bliver nødt til at gøre det.

More articles