Varmepumpe på abonnement – en oplagt mulighed for husejere

01 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Det kan godt være dyrt at bo i eget hus hvis alle stuer og værelser skal varmes op i løbet af en lang og kold vinter. Ser du med uro og bekymring frem til årets varme regning bør du overveje om der er tiltag du kan udføre som kan gøre dit hus både billigere og mere klima venligt.

Først og fremmest kan du lade ydermurene og taget på dit hus efterisolere, og ruderne i husets vinduer skifte ud med mere isolerende modeller. På den måde kan du minimere varme spildt fra huset hvilket både din pengepung og vores allesammens klima vil takke dig for.

Spar penge og skån klimaet med en moderne varmepumpe

Der ud over kan du tage et kig på husets varmekilde. Hvis du virkelig ønsker at flytte nålen hvad angår såvel din husstands økonomi som din boligs grønne profil kan du vælge at skifte det udtjente fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe.

En luft til vand varmepumpe er langt mere energi effektiv end et slidt olie, pille eller gas fyr. Og vælger du en varmepumpe med den rette kapacitet vil den uden problemer kunne opvarme de samme mængder brugsvand og cirkulationsvand som dit fyr.

Det betyder at du får samme mængde varme ud af en luft til vand varmepumpe – men til en langt lavere pris. Du vil kunne tage bade og fyre op for varmen samtidig med at du skåner såvel klimaet som din tegnebog. Og hvis du ikke kan klare den store engangs udgift forbundet med indkøb af en varmepumpe kan du i stedet vælge at lease den.

Hvor kan jeg lease en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Hos Nærvarme Danmark A/S kan du finde en bred variation af varmepumper som kan leases på abonnementslignende vilkår. Klik ind og læs mere på naervarme.dk

More articles