Waders i en kraftig kvalitet kan købes her

31 October 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du er på udkig efter et par gode waders, der kan holde i mange år, er fluer.dk et godt sted at starte. Waders i en kraftig kvalitet kan købes her – de holder tæt og falder ikke fra hinanden efter få brug.

Men det kan være svært at finde den helt rette kvalitet, og derfor har vi taget et kig på, hvad du med fordel kan holde øje med, når du vælger waders.

Tips til at finde de rette waders

Først og fremmest skal du tjekke, om de aktuelle waders er lavet af en god stofkvalitet – et slidstærkt materiale som neopren eller et andet form for gummi er en god start. Det kan også være smart at holde øje med, om de har tapede sømme, da dette giver en endnu bedre tætning.

fiskeri

Desuden skal du se på designet – er de aktuelle waders lette at tage på og af, har de f.eks. lynlås foran eller på siden? Og er der en justerbar bæltestropper, så du kan tilpasse pasformen?

Endelig skal du overveje en vandtryksstyrke; hvor meget tryk kan de waders, du har udset dig, modstå uden at springe læk? De fleste producenter angiver denne styrke i millimeter, men husk på at det kun giver et fingerpeg om kvaliteten – du vil stadigvæk have brug for en god pasform og en solid stofkvalitet for at holde dig tør.

Hvis du holder øje med disse ting, er du på rette vej mod et par waders i en god kvalitet, der kan holde i mange år fremover. Og husk – hos fluer.dk kan du finde waders i høj kvalitet til en fornuftig pris. Så hop ind på hjemmesiden og start jagten på de perfekte waders! Du vil med sikkerhed blive glad for det, næste gang du står i vandet med din fiskestang.

More articles