Webhotel med one-click WordPress hjælper dig hurtigt i gang med hjemmesiden

08 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

WordPress er det absolut mest populære program i verden til at skabe en hjemmeside i. Det skyldes, at det er meget nemt at bruge – også selvom du ikke har arbejdet så meget med hjemmesider før. Samtidig er det muligt for dig at bruge en række forskellige former for plugins til en WordPress hjemmeside. Det betyder, at du har mulighed for at skabe næsten lige præcis den løsning, du ønsker, med sådan en type hjemmeside. En klassiker er for eksempel plugins til kontaktoplysninger eller et kort. 

Når du vælger et webhotel, er det altid smart for dig, at du vælger et med one-click WordPress installation. På den måde er du hurtigt i gang med hjemmesiden, når du først har oprettet dig på webhotellet. Hvis du ikke vælger one-click WordPress, skal du selv til at installere det. Det kan du selvfølgelig godt, men det vil være langt sværere for dig at gøre det på den måde. 

Et af de danske webhoteller, der tilbyder one-click WordPress sammen med alle deres abonnementer, er simply.com. De har hele fire abonnementer at vælge imellem og henvender sig både til private og virksomheder. 

Også andre one-click installation muligheder 

Når du opretter dig på simply.com, har du også en række andre one-click installation muligheder. Det er både Joomla, Magento, Prestashop og Drupal. Hvis du vil oprette en webshop, er det Magento, du skal have fast i. Det er et værktøj, der er skabt til særligt at oprette en webshop. Det vil derfor blive langt nemmere for dig at gøre det på denne måde. Prestashop er et andet værktøj, du kan bruge, hvis du gerne vil oprette en webshop. 

Joomla og Drupal er andre former for systemer, som du kan bruge til at oprette en hjemmeside i. Hvis du foretrækker en af dem frem for WordPress, kan du altså også få den som one-click gennem simply.com. 

More articles