Find din lokale tandlæge i Næstved

10 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du på jagt efter en ny tandlæge, som kan hjælpe dig med at tage vare på dine tænders sundhed? Så bør du vælge en tandlæge i dit lokal område. På den måde får du bedre motivation til at overholde dine aftaler hos tandlægen. Og så har du en særligt stærk forudsætning for at kunne bevare dine tænder sunde og smukke resten af livet igennem.

Hvor finder jeg den bedste tandlæge i Næstved?

Hvis du er bosat i den sydlige del af Sjælland, nærmere betegnet Næstved og omegn, kan du med fordel benytte Tandlægerne Dickow & Lindkær som din faste tandlæge. Tandlægerne Dickow & Lindkær er en hyggelig tandlæge klinik med central beliggenhed i Næstved, tæt på offentlig transport og med gode parkerings og adgangs forhold.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær kan du, foruden dit rutinemæssige årlige eller halv årlige tand tjek, få udført de mest almindelige tandlæge behandlinger. Du kan for eksempel få hjælp til rensning og fyldning af en hullet tand, skulle den være gennemtæret af karies.

Er tanden blevet angrebet af betændelse i kernen kan Tandlægerne Dickow & Lindkær tilbyde en grundig og professionel rodbehandling således at du kan beholde din tand nogenlunde intakt. Hvis tandens krone er så beskadiget at det ikke er forsvarligt blot at lappe den sammen kan Tandlægerne Dickow & Lindkær hjælpe med tilvirkning og montering af en kunstig tandkrone. Og skulle tanden være helt ødelagt fra krone til rod kan du hos Tandlægerne Dickow & Lindkær får isat et kunstigt tandimplantat.

Der ud over hjælper Tandlægerne Dickow & Lindkær gerne med kosmetiske tand behandlinger så som blegning af tænder eller tandretning. Du kan få hjælp til fjernelse af generende visdomstænder ved udtrækning eller operation. Og så tilbyder Tandlægerne Dickow & Lindkær naturligvis også professionel parodontose behandling, såvel forebyggende som udbedrende.

Bestil tid i dag på dltand.dk

More articles