Find din nye vikar gennem vikarservice i Middelfart

29 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for at supplere antallet af hænder i din virksomhed i en kortere eller længere periode? Så kan du med stor fordel overveje at høre en eller flere vikarer gennem et velanset vikarbureau.

Hvor kan jeg finde faglærte og ufaglærte vikarer i Middelfart?

Hvis din virksomhed ligger i Middelfart, eller du skal løse en opgave i dette område, er det en god idé at benytte et lokalt vikarbureau. På den måde er du sikker for at blive præsenteret for de mest kompetente vikarer i Middelfart og omegn.

Dit nærmeste vikarbureau i Middelfart hedder DK Vikarservice ApS, og har igennem mange år forsynet virksomheder over hele Danmark med top kvalificeret arbejdskraft.

image

Når du lader DK Vikarservice ApS forestå opgaven med rekruttering af dine faguddannede eller ufaglærte vikarer kan du være helt sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange. De særdeles dygtige rekrutterings eksperter tilknyttet DK Vikarservice ApS har nemlig mange års erfaring med at udvælge, rekruttere og matche de mest kvalificerede kandidater til såvel fastansættelse som til midlertidige vikar tjanser af kortere eller længere varighed.

Du kan altid regne med den bedste service når du henvender dig til DK Vikarservice ApS med henblik på at finde vikarer til dine opgaver. Dette gælder uanset om du er på jagt efter ufaglært arbejdskraft til eksempelvis nedrivnings opgaver eller lagerarbejde, eller om du leder efter faguddannede murere, malere, tømrere, smede, snedkere, eller special arbejdere som for eksempel svejsere.

Du kan sågar får hjælp til at finde en autoriseret VVS installatør eller en autoriseret elektriker eller el installatør hvis du har behov for denne type fagfolk. Og du får selvfølgelig lov at fastsætte eventuelt timetal samt ansættelsens varighed.

Du kan læse mere om DK Vikarservice ApS, og få hjælp til at finde den helt rigtige vikar på dkvikarservice.dk

More articles