Gode tudspunkter at besøge et renseri på
Det er faktisk ikke helt lige meget, hvornår du besøger et renseri, for der skal man faktisk være strategisk, afhængig af de muligheder man har.
Vi taler her om den slags renserier, der har personlig betjening, hvor man kan give beskrivelser til, hvordan man ønsker for eksempel ens bukser presset, og skjorterne strøget, og ikke de møntvaskerier, hvor man smider alt tøjet i nogle maskiner og venter på, at det er vasket rent.
Men derfor kan du godt overføre vores kommende forslag til disse, hvis du ønsker det.
For der er tidspunkter, hvor der er mere og mindre travlt i et renseri, og det handler ikke alene så meget om højsæsoner for konfirmationer, bryllupper og så videre, hvor folk skal være fine i tøjet, men lige så meget i løbet af en hverdag, hvor der er tidspunkter, hvor der er mere og mindre at se til.
Hvis vi antager, at dit renseri har almindelige åbningstider, så er det ikke smart at være der tidligt som udgangspunkt, selvom det kan virke sådan, for mange andre tænker det samme, at de kan kigge hurtigt forbi, inden deres arbejdsdag begynder, og så er der pludselig en længere kø, så man ender med at stresse mod ens eget arbejde.
Brug de tidlige timer på at pleje dig selv, inden du selv skal på arbejde, hvis du skal møde under de “sædvanlige” tider, som langt de fleste danskere skal.
Så er der den såkaldte ulvetime mellem klokken 16 og 17, hvor der ligeledes er meget travlt, hvor de fleste mennesker får fri.
Renseriet er klar over dette, så mange af den slags forsøger at lave selve arbejdet i de mellemliggende timer fra morgenstund til fyraften for de andre, så man er klar til at udlevere tøjet.
Så hvis du kan, så mød ind mellem disse tider og gør det strategisk, så du ikke risikerer at skulle vente flere dage på tøjet, hvis du skal bruge det hurtigt.
Har du en fridag for eksempel, er det perfekt til dette, og ellers bed en anden, der er hjemme i den periode, om at levere og hente dit tøj fra renseri.