Her kommer nogle fabelagtige forslag til opbevaring af børneting

08 December 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvilken forælder har ikke prøvet den svære akt at skulle gå gennem minefeltet, der tidligere var gulvet, mens man bærer på aftensmaden i retning af køkkenbordet, og man prøver at memorere, hvor det var, man lige så noget legetøj ligge forude, inden stuvningen kom i vejen for ens udsyn?

Ja, man forsøger hver gang at bede de kære små om at pakke deres legetøj sammen, inden det er spisetid, men det bliver aldrig helt gjort, og de smås argumenter er jo også, at det kommer frem igen efter aftensmaden.

Man må dog hjælpe de helt små med at pakke deres legetøj sammen, inden det er tid til at spise.

Hvis du ikke allerede har bemærket det, så er “børneting” her legetøjet. Der findes mange andre former for børneting, der både kan være til barnet, men som også kan være tiltænkt forældrene til brug og benyttelse i forbindelse med børnene.

Information at gemme disse sager væk må du finde andetsteds.

Så er der styr på (børne)tingene

Det smart er nok, hvis man har nogle kasser, såsom Aykasa foldekasser, som man kan smide det meste ned i.

For når der er tale om børn, så kan man ikke forvente, at de laver et system med de ting, og hvis man forsøger at indføre det som forældre, så bliver det hurtigt brudt. Børnene skal selv lære at finde deres eget system – men de skal så også overholde det!

Herefter kan man stille det væk på børnenes værelser, for man må også lave en opdeling over, at det er okay at have legetøjet fremme i nogle timer, men de voksne skal også kunne have nogle lokaler for dem selv, der ikke er soveværelset, som ikke er inficeret af legetøj – specielt hvis man skal have fine gæster.

Her kan man så stille de kasser ind under sengene eller et andet sted, hvor de ikke står frit fremme.

More articles