Power BI kurser – når forretningen skal være mere intelligent

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du at optimere den måde, hvorpå din virksomhed arbejder med tal og data fra et forretningsudviklings perspektiv? Så bør du forkæle dine Business Intelligence medarbejdere med et kursus i Microsoft Power BI.

Hvordan bruger jeg Microsoft Power BI i min virksomhed?

Hvis din virksomhed har fokus på vækst – og i øvrigt ønsker at holde sin position på markedet – er viden et af dine vigtigste aktiver. Forretningsudvikling må og skal bygge på historiske og aktuelle data, som kan ligge til grund for realistiske fremskrivninger. Alle forretningens store beslutninger beror på disse data, uagtet om de hidrører direkte fra virksomheden, eller om der er tale om bench mark data fra eksterne kilder. Og det er ikke tilstrækkeligt blot at indsamle og lagre disse mængder af data. De skal også bearbejdes på hensigtsmæssig vis – ellers er de ingen ting værd.

Det er til dette formål at du har en Business Intelligence afdeling. Business Intelligence er din virksomheds hjerne, og bør altid være opdateret med de seneste efterretninger om virksomhedens økonomi, salg, og øvrige udvikling. Hvis du vil sørge for, at din Business Intelligence afdeling kører optimalt, sørger du for, at medarbejderne i afdelingen er forsynet med de rette arbejds redskaber, og ved hvorledes de bruger dem. Det er her Microsoft Power BI kommer ind i billedet. Programmet er udviklet af Microsoft, og er – på linje med mange andre Microsoft produkter – blandt de mest anvendte inden for sin genre på verdensplan.

Når du vælger at lade dine medarbejdere benytte Microsoft Power BI som værktøj, er du sikker på at få de flotteste og mest retvisende rapporter og de mest præcise fremskrivninger. Microsoft Power BI gør det nemlig nemt for medarbejderne at analysere data og udarbejde rapporter, som reflekterer udvikling og fremdrift. Og med et Power BI kursus fra 4D får dine medarbejdere de skarpeste forudsætninger for at kunne udnytte programmet til fulde.

Find alle Power BI kurser på 4d.dk

More articles